March 3, 2023

Se spune că Israelul este o minune care ar trebui să se înfăptuiască în viața fiecăruia măcar o dată și că de acolo vii transformat cu dorința fierbinte de a afla mai multe, de a înțelege mai bine această țară și acest popor.Și este adevărat, pentru că Israelul îți oferă multe bogății sufletești iar ochiul

>Citește

January 18, 2023

Era primăvara anului 2018 și mergeam către aeroportul din Viena cu destinația Tel Aviv. În drum spre aeroport am tot auzit expresia: va merge cu noi și Manole! Mă gândeam eu: cine-o fi și acest Manole de care tot vorbesc acești oameni? Aveam să descopăr foarte curând cine este omul, credinciosul și managerul Mihai Manole.

>Citește

January 4, 2023

Israel – este mai mult decât un peisaj de admirat. Pentru mulți este locul de baștină la care poți să ajungi doar prin harul și mila lui Dumnezeu.Israelul reprezintă ținta pelerinilor, Pământul făgăduinței, Țara Sfântă. Anual sute de mii de turiști o vizitează. Geografia ei se găsește întipărită pe fiecare pagină a Sfintelor Scripturi. Betleem – locul nașterii Fiului lui Dumnezeu, Cana din Galileia

>Citește

December 23, 2022

Bun venit la Betleem, bun venit în „Casa Pâinii”, oraș din Cisiordania, situat la 10 km sud de Ierusalim, important centru religios pentru iudei și mai ales pentru creștini. Vechiul Testament identifică Betleemul ca orașul în care regele David s-a născut. Biblia îl numește deasemenea “Betleemul lui Iuda” [1 Samuel 17], și “cetatea lui David”

>Citește

October 10, 2022

Israel anulează obligativitatea completării formularului de intrare în țară. Datorită scăderii cazurilor confirmate de Covid, autoritățile din Israel au luat decizia anulării formularului PLF de intrare în Israel cu dată de 09 Octombrie 2022.                                            

>Citește