Călătoria ta în Israel, care îți va schimba viața, începe aici.
În slujba bisericilor și a ministerelor creștine din întreaga lume cu cele mai bune agenții de turism. Dacă sunteți un agent de turism, un lider de turism, pastori sau un vizitator care caută un partener de încredere în Israel. Vă rugăm să ne contactați astăzi pentru mai multe informații despre cum vă putem servi.  

5 motive pentru care poți să crezi ce spun...

Experiența

Experiența în afaceri de 13 ani:

 •  (Aviație (Serviciul pasageri și planificare zborurilor),
 • Management Hotelier (Austria Hotels Internațional),
 • Turism (Eurotours Austria);
 • Yo hablo español;
 • I speak English;
 • Я говорю по-русски
 • Ich spreche Deutsch.

Sisteme

În calitate de antreprenor și proprietar al unei mici afaceri, trebuie să implementez cele mai eficiente metode pentru a-mi menține propriile afaceri în creștere.

 • Website professional;
 • CRM professional;
 • Microsoft Office ;
 • Sistem de Marketing;
 • Sistem de Vânzări;
 • Sistem de Operațiuni;
 • Sistem de Administrare;
 • Sistem de Leadership.

Educația

Aviatie, Management Hotelier si Turism in Austria, Coach, Teacher și Speaker certificat și independent John Maxwell Team

Angajament

Așa cum spune vechea zicală: "Nimănui nu-i pasă cât de mult știi, până nu știe cât de mult îți pasă de ei". Mie îmi pasă de succesul tău și sper să fac parte din el.

Garanție

Compania noastră oferă o garanție de 100 % pentru returnarea banilor. Dacă nu esti complet încântat de experiența serviciilor/produselor pe care
le primești de la compania noastră, mă vom grăbi să mă întorc la locația ta fără nicio taxă și fără nicio obligație pentru a corecta situația. Dacă ești în continuare neimpresionat, nu îmi datorezi nimic și îți voi emite o rambursare de 100 %."

Te voi ajută să nu mai faci presupuneri în ceea ce privește Marketingul, Vânzările, Administrarea și Leadershipul astfel încât afacerea ta să se dezvolte. Cu platforma de afaceri "Meșterul Manole", poți crea cu încredere site-uri web, CRM professional, cursuri online, și multe altele care chiar funcționează, fără să cheltui o avere pe un alt consultant pentru fiecare parte sau agenție. 

Our Services

Bilete de avion

O călătorie în siguranță și în cele mai bune condiții dă "tonul" vacanței tale de aceea ne străduim întotdeauna să găsim pentru tine cele mai bune oferte. Și credem că am și reușit. Drept dovadă verifică oferta noastră.

Circuit

Uneori nu știi exact unde ai vrea să îți petreci concediul sau ți-ai dori să vizitezi mai multe locuri din care să faci o amintire de neuitat. Ne-am gândit pentru tine la câteva circuite prin locuri care pot deveni parte din amintirile tale  memorabile.

City Break

De câte ori nu i-ai întrebat pe cei dragi "Unde plecăm în week-end" ? Ei bine, ofertele noastre de city-break îți dau răspunsul la această întrebare si îți dau ocazia să alegi cea mai bună variantă pentru tine și cei dragi. 

Kitchen

Lorem ipsum dolor sit amet, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Bedroom

Lorem ipsum dolor sit amet, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kids Room

Lorem ipsum dolor sit amet, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Bathroom

Lorem ipsum dolor sit amet, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Commercial

Lorem ipsum dolor sit amet, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Mihail Manole

Mihail Manole, un pelerin care a descoperit frumusețea călătoriilor de bun gust!

Oxentia Tourism este locul de unde pornești în călătorie și unde ne dorim să revii întotdeauna cu plăcere!

Ei spun despre mine

IOAN BALOI

Pastor

"Mi-am dat seama că pentru Mihail contează banii dar nu mai mult decât caracterul"

SORIN COVACI

Pastor

Mulțumim și lui Mihail Manole, Owner/Operator al Oxentia Tourism pentru serviciile impecabile oferite. Totul a fost organizat cu atenție la detalii, dovedind profesionalism și dedicare. 

Descarcă eBook-ul gratuit cele 5 secrete ale unei afaceri clare ca la carte de la Mihail Manole

Când începi să înțelegi punctele tari și punctele slabe, și cele 5 secrete ale unei afaceri clare ca la carte începi să înțelegi cum să adăugi valoare altor oameni – să influențezi pentru a încuraja cooperarea de bunăvoie pentru a atinge un obiectiv ”(Dale Carnegie) – poți începe să construiești o echipă fantastică.”