Călătoria ta în Israel, care îți va schimba viața, începe aici.
În slujba bisericilor și a ministerelor creștine din întreaga lume cu cele mai bune agenții de turism. Dacă sunteți un agent de turism, un lider de turism, pastori sau un vizitator care caută un partener de încredere în Israel. Vă rugăm să ne contactați astăzi pentru mai multe informații despre cum vă putem servi.  

5 motive pentru care poți să crezi ce spun...

Cuvântul e cuvânt (fără costuri suplimentare),

Oxentia Tourism, este mai mult decât o agenție de turism - este un prieten cu adevărat.

Sunt profesioniști,

Siguranță turistului este 100%,

NOI IUBIM CĂLĂTORIILE

Vă conectăm și pe voi la experiențe reale din peste 300 de călătorii efectuate pe toate cele 7 continente.

TURIȘTII NOȘTRI SUNT BĂTĂILE INIMII NOASTRE

Turiștii noștri sunt bătăile inimii noastre, promitem servicii sincere, pe drum și în afara drumului.

Garanție

Compania noastră oferă o garanție de 100 % pentru returnarea banilor. Dacă nu esti complet încântat de experiența serviciilor/produselor pe care
le primești de la compania noastră, mă vom grăbi să mă întorc la locația ta fără nicio taxă și fără nicio obligație pentru a corecta situația. Dacă ești în continuare neimpresionat, nu îmi datorezi nimic și îți voi emite o rambursare de 100 %."

Oxentia Tourism îți oferă posibilitatea unei vizite remarcabile în Israel, Israel și Iordania, Israel și Egypt + plus alte destinații frumoase prin ofertele pregătite cu multă atenție și profesionalizm.

Serviciile Oxentia Tourism

Bilete de avion

O călătorie în siguranță și în cele mai bune condiții dă "tonul" vacanței tale de aceea ne străduim întotdeauna să găsim pentru tine cele mai bune oferte. Și credem că am și reușit. Drept dovadă verifică oferta noastră.

Circuit

Uneori nu știi exact unde ai vrea să îți petreci concediul sau ți-ai dori să vizitezi mai multe locuri din care să faci o amintire de neuitat. Ne-am gândit pentru tine la câteva circuite prin locuri care pot deveni parte din amintirile tale  memorabile.

City Break

De câte ori nu i-ai întrebat pe cei dragi "Unde plecăm în week-end" ? Ei bine, ofertele noastre de city-break îți dau răspunsul la această întrebare si îți dau ocazia să alegi cea mai bună variantă pentru tine și cei dragi. 

Pelerinaje

O călătorie în Israel înseamnă o aventură în universul fascinant al Sfintelor Scripturi pentru că ea îți dă posibilitatea să verifici "la fața locului” dacă faptele consemnate de Dumnezeu în cuvântul Său sunt adevărate"

Mihail Manole

Mihail Manole, un pelerin care a descoperit frumusețea călătoriilor de bun gust!

Oxentia Tourism este locul de unde pornești în călătorie și unde ne dorim să revii întotdeauna cu plăcere!

Ei spun despre mine

IOAN BALOI

Pastor

"Mi-am dat seama că pentru Mihail contează banii dar nu mai mult decât caracterul"

SORIN COVACI

Pastor

Mulțumim și lui Mihail Manole, Owner/Operator al Oxentia Tourism pentru serviciile impecabile oferite. Totul a fost organizat cu atenție la detalii, dovedind profesionalism și dedicare. 

Descarcă eBook-ul gratuit "Țara Sfântă - Țara Făgăduinței"

Există o singură Țară Sfântă. De sute de ani, oamenii continuă să se adune în Israel pentru a vizita locurile sfinte. Oamenii vor să meargă pe unde a mers Isus. Este adesea numită cea mai veche destinație turistică de pe pământ. În Israel, puteți experimenta Marea Mediterană, deșertul, munții, văile verzi, lacurile, râurile, orașele și localitățile de toate dimensiunile. Vă puteți bucura de destinații unice, cum ar fi Marea Moartă și Orașul Vechi din Ierusalim.