Bine ați venit pe blog

Fiți la curent cu cele mai recente știri și actualizări

April 14, 2023


Cristos a înviat din morți,
Cu moartea pe moarte călcând
Și celor din morminte
Viață dăruindu-le!

🔴 Mai mult decât zile libere, ouă roșii, miel sau lumânări, Paștele este sărbătoarea vieții și a speranței; este biruința triumfătoare a lui Isus împotriva morții, a păcatului și împotriva Diavolului.

🔴 Paște înseamnă salvare, dragoste fără margini arătată de Fiul lui Dumnezeu - ISUS CRISTOS - care și-a dat viața pentru întreaga omenire!

🔴 Cu ocazia sărbătorilor de Paște, Oxentia Tourism vă dorește tuturor să aveți parte de bucurii și binecuvântări trăite împreună cu cei dragi în prezența Aceluia care este viu în vecii vecilor!

Cristos a înviat!

Rata de satisfacție

99%

Siguranța turistului

100%

Parteneriate strategice cu turoperatori de încredere

100%

Despre autor

Mihail Manole

Oxentia pentru unii poate sună ciudat, pentru alții complicat – pentru mine și pentru noi toți, Oxentia Tourism este locul de unde pornești în călătorie și unde ne dorim să revii întotdeauna cu plăcere!
- Un pelerin care a descoperit frumusețea călătoriilor de bun gust!

Lăsați un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Descarcă eBook-ul GRATUIT - "Călător în Țara Sfântă" -

Există o singură Țară Sfântă. De sute de ani, oamenii continuă să se adune în Israel pentru a vizita locurile sfinte. Oamenii vor să meargă pe unde a mers Isus. Este adesea numită cea mai veche destinație turistică de pe pământ. În Israel puteți experimenta Marea Mediterană, deșertul, munții, văile verzi, lacurile, râurile, orașele și localitățile de toate dimensiunile. Vă puteți bucura de destinații unice, cum ar fi Marea Moartă și Orașul Vechi din Ierusalim.