Bine ați venit pe blog

Fiți la curent cu cele mai recente știri și actualizări

March 27, 2023

Doar 3 zile au trecut de la vizita noastră frumoasă în Israel, pe care, prin harul și îngăduința lui Dumnezeu, am putut să o facem împreună, toți cei 42 de pelerini dornici să cunoaștem Țara Sfântă.

🔴 Ne-am bucurat de însoțirea Lui și de faptul că ne-am putut cunoaște, am putut petrece timp unii cu alții, am trăit experiențe memorabile și chiar am legat prietenii - care cu siguranță vor continuă și după această călătorie. Nu vom uita momentele frumoase, clipele înălțătoare trăite la râul Iordan, plimbarea cu barca pe Marea Galileii, părtășia avută în Grădina Mormântului la actul Cinei Domnului, vizita pe Muntele Carmel, o experiență unică.

🔴 Nu am putea uita nici imaginea înălțătoare pe care am avut-o asupra Ierusalimului, de pe vârful muntelui Măslinilor, pașii făcuți pe Via Dolorosa, acolo unde a călcat însuși Mântuitorul nostru, grădina frumoasă de pe Muntele Fericirilor și vizita importantă la Muntele Moria (Muntele Templului). Împreună am imortalizat momente din călătoria noastră și am înregistrat imagini care să ne rămână amintire peste vremuri.

🔴 Nădăjduim că pentru fiecare dintre voi a fost de asemenea o plăcere și o binecuvântare să călătoriți pe urmele Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos cu agenția Oxentia Tourism și credem că veți mai face această bună alegere și în călătoriile viitoare.

Noi suntem gata să vă oferim aceleași servicii de calitate de fiecare dată când veți decide să călătoriți cu Oxentia Tourism în alte pelerinaje în Israel, dar și în alte zone ale lumii!

Vă așteptăm cu cei dragi, familie sau prieteni să plecați în vacanță alături de Oxentia Tourism – totul pentru ca voi să vă bucurați de viață!

Rata de satisfacție

99%

Siguranța turistului

100%

Parteneriate strategice cu turoperatori de încredere

100%

Despre autor

Mihail Manole

Oxentia pentru unii poate sună ciudat, pentru alții complicat – pentru mine și pentru noi toți, Oxentia Tourism este locul de unde pornești în călătorie și unde ne dorim să revii întotdeauna cu plăcere!
- Un pelerin care a descoperit frumusețea călătoriilor de bun gust!

Lăsați un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Descarcă eBook-ul GRATUIT - "Călător în Țara Sfântă" -

Există o singură Țară Sfântă. De sute de ani, oamenii continuă să se adune în Israel pentru a vizita locurile sfinte. Oamenii vor să meargă pe unde a mers Isus. Este adesea numită cea mai veche destinație turistică de pe pământ. În Israel puteți experimenta Marea Mediterană, deșertul, munții, văile verzi, lacurile, râurile, orașele și localitățile de toate dimensiunile. Vă puteți bucura de destinații unice, cum ar fi Marea Moartă și Orașul Vechi din Ierusalim.