Cursuri și Coaching după metoda John C. Maxwell pentru dezvoltarea personală

Creșterea este singura garanție că mâine va fi mai bine

Obțineți un plan pas cu pas pentru dezvoltarea personală și dezvoltarea unei afaceri clare ca la carte

Cursuri si Coaching dupa metoda John C. Maxwell pentru dezvoltarea personală

Creșterea este singura garanție că mâine va fi mai bine

Obțineți un plan pas cu pas pentru dezvoltarea personală și dezvoltarea unei afaceri clare ca la carte

Cursuri după metoda John Maxwell
Coaching personal și de grup
Plan de dezvoltare personală

Care este planul tău în ceea ce privește dezvoltarea personală  ? 

Dacă ai scopuri, visuri sau aspirații, trebuie  să te  dezvolți dacă vrei ca ele să se transforme în realitate.

Dacă nu ai deja un plan de dezvoltare personală, ai parte de următoarele concepții eronate, care te costă ...


 • Breșa presupunerii - "Presupun că dezvoltarea apare de la sine"
 • Breșa greșelilor - "Mi-e  teamă să nu greșesc"
 • Breșa cunoașterii - "Nu știu cum să mă dezvolt"
 • Breșa inspirației - "Nu mă simt inspirat să fac acest lucru"
 • Breșa momentului oportun - "Nu este momentul potrivit să incep" 
 • Breșa comparației - "Ceilalți sunt mai buni decât mine"

Chiar vrei să te dezvolţi? Alocă-ţi ceva timp şi scrie un plan de dezvoltare. Şi fă primul pas ASTĂZI ca să te dezvolţi. Uită-te la calendarul tău: Fă-ţi planuri specifice, oportune şi focalizate spre dezvoltare. Dacă consideri că nu ai timpul necesar să planifici altceva, imaginează-ţi cum ar fi putut arăta anul trecut dacă ai fi avut planuri de dezvoltare. Aminteşte-ţi, dezvoltarea nu este un obiectiv, ci un proces pe viaţă care TREBUIE să înceapă cu intenţie. Deşi planificarea perioadei de dezvoltare poate părea simplistă, ESTE începutul intenţiei de a acţiona.

Așadar, ești pregătit? Hai să începem călătoria împreună. 

Fă cunoștință cu ghidul tău

Mihail Manole este Coach, Teacher și Speaker certificat și independent John Maxwell Team. După ce a descoperit și studiat platforma și cărțile mentorul său, John C. Maxwell și cu experiența în afaceri de 13 ani, a creat o platforma de afaceri "Mihail Manole" pentru a-i ajuta pe proprietarii de afaceri mici de pretutindeni să înțeleagă cum să dezvolte o afacere clară ca la carte.

Cursuri și Coaching 

care să te ajute să te dezvolți personal și să îți dezvolți afacerea. 

Cursuri după metoda John Maxwell

Există un nivel special de energie, dedicare şi entuziasm pe care participanţii îl aduc într-un grup MasterMind. Aducând idei noi şi o perspectivă diferită, grupurile MasterMind te pot ajuta să obţii succesul.

Coaching lunar on-line

O dată pe lună, Mihail Manole organizează o transmisiune în direct doar pentru membri, pentru a vă instrui cu privire la o abilitate de afaceri crucială și pentru a vă răspunde la întrebări.

Plan de dezvoltare personală

Acum porneşte într-o călătorie pentru a înţelege mai bine cum funcţionează într-adevăr dezvoltarea personală şi cum poţi deveni un individ mai eficient şi mai împlinit. 

Vei beneficia de instrumente, rezumate și idei de acțiune, concepute pentru a te ajuta să le aplici pe plan profesional sau personal.

Curriculum online "Mihail Manole" te ajută să dobândești abilități critice și strategii pentru a-ți atinge
obiectivele, productivitatea și conducerea.

CARACTER

Leadership de aur

John C. Maxwell extrage o serie de idei esențiale pe care le prezintă în această lucrare sub forma unor pepite de înțelepciune. Cu toți ne dorim să fim lideri mai buni, care să se poată descurca în orice situație și cu orice fel de angajați. Sfaturile oferite de John C. Maxwell provin dintr-o viață plină de succese și eșecuri analizate și  însușite în timpul călătoriei sale pe drumul leadershipului. Iar Leadership de aur este ghidul perfect pentru atingerea acestor obiective - precum și a multor altora - în doar șase luni.

CLARITATE

Uneori Câştigi, Uneori Înveţi

Deci, cum putem găsi o cale de a învăţa din pierderile noastre?
De fapt, sunt câteva căi concrete pentru a pricepe în mod intenţionat, pentru a dobândi înţelepciune şi chiar soluţii pentru a schimba modul prin care abordăm eşecurile în viitor. Primul domeniu în care e indicat să începeţi să învăţaţi e Modestia.
E o diferenţă mare între a fi modest (umil) şi a fi umiliţi, aşa-i?
A fi umiliţi e ceva ce nu se întâmplă, iar a fi modeşti e ceva ce noi alegem.
Aşa că modestia importantă e modestia pe care John Maxwell o defineşte ca fiind: Spiritul Învăţării. Modestia este sursa, spiritul şi sufletul învăţării din eşecuri.

COMENTARII BIBLICE ASUPRA CONDUCERII

Comentarii Biblice asupra Conducerii

Dumnezeu este Conducătorul Suprem și cheamă pe fiecare credincios să conducă pe alții. Dumnezeu ar fi putut aranja creația în mai multe feluri. El a ales să creeze ființe umane care posedă spirit și au capacitatea de a se relaționa Lui și de a-L urmă, fără a fi obligați să o facă. Când omenirea a căzut în păcat, Dumnezeu ar fi putut foarte ușor să facă un plan de răscumpărare care să nu-i includă pe cei păcătoși în proces. EI ne-a chemat însă să participăm și să conducem pe alți în timp ce noi Îl urmăm.
El face lucrurile clare de la început: "Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească.," (Gen. 1:26).

COMUNICARE

Toți Comunicăm, dar Puțini stabilim și Relații

Avem tendința să supraestimăm evenimentul și să subestimăm procesul. Un eveniment care e important nu vă va dezvolta în calitate de comunicatori și conectori, dar vă poate ajuta să începeți să deveniți mai buni. Dacă vă gândiți puțin, pentru a vă dezvolta în calitate de comunicatori și conectori, trebuie să vorbim despre schimbarea comportamentelor noastre și, din păcate, nu putem pur și simplu să pocnim din degete și să „fim schimbați”.

DEZVOLTARE PERSONALA

15 Legi ale Dezvoltării Personale

Extinderea capacității poate deveni un stil de viață - atunci când încetați să vă mai extindeți, încetați să mai creșteți și poate că vă opriți și alte feluri. Eu voi continua să-mi extind capacitățile și să cresc atât cât voi fi în viață. Nu există niciun loc în care mă voi opri ca să mă culc pe lauri pentru că toate vietățile continuă să crească, iar asta se întâmplă doar atunci când ne extindem capacitățile. Faceți din extinderea capacităților o rutină zilnică.

GPS - OBIECTIVE, PLANURI, SISTEME

5 Secrete ale unei afaceri clare ca la carte

După ce am petrecut 13 ani lungi devenind sclavul afacerii mele, am aflat două mari secrete care mi-au schimbat viața pentru totdeauna. Mentorul meu a observat cât de implicat eram în fiecare detaliu al afacerii și cât de dependentă era de mine; mi-a recomandat să citesc "5 Secrete ale unei afaceri clare ca la carte" care cuprinde:

 1. Un sistem de Marketing clar ca la carte
 2. Un sistem de Vânzări clar ca la carte
 3. Un sistem de Operațiuni clar ca la carte
 4. Un sistem de Administrativ clar ca la carte 
 5. Un sistem de Leadershipul clar ca la carte

LEADERSHIP

Dezvoltă liderul din tine 2.0

„Credibilitatea creează autoritate, iar aceasta provine din toate elementele despre care am discutat până acum: influență, priorități și integritate. Dacă oamenii te vor accepta, atunci își vor dori ce îți dorești și tu, fiindcă au încredere în tine. Și se vor alinia la viziunea pe care o ai, chiar dacă ea presupune schimbare.” Ce notă ai da credibilității cu echipa ta?

LEGI

21 de legi supreme ale liderului

ÎN CURÂND

Dezvoltarea nu este accidentală, este intenționată! Și pentru ca să fie intenționată, e nevoie de o dorință puternică pentru a-ți face viața mai bună, cu mai multă semnificație și împlinire, atât personal, cât și profesional.  Tu ești responsabil pentru fericirea ta. Și ghici ce?! Ai toate resursele necesare pentru a deveni ceea ce vrei să devii dar probabil nu ești încă conștient de asta. 
Îți dorești să trăiești la potențialul tău maxim și să ai mai multă prosperitate în toate domeniile vieții?  Vino într-o călătorie să descoperim împreună și să scoatem la suprafață tot ce e mai bun din tine!

MANAGEMENT

Lideri, Atitudine, Echipă, Relaţii

Pentru a deveni un REAL SUCCES … este obligatoriu să vă RAPORTAŢI mai bine la ceilalţi pe măsură ce întelegeţi regulile de relaţionare; să îi ECHIPAŢI pe ceilalţi cu seturile adecvate de abilităţi; să vă îmbunătăţiţi ATITUDINEA prin practici zilnice. Oamenii sunt inspiraţi de şi îşi doresc să fie ca şi marii lideri, dar totuşi sunt copleşiţi de cunoştiinţele de care este nevoie pentru a învăţa arta leadershipului.

PLANIFICATOR

Planificator de performanță 

ÎN CURÂND

Cu Planificatorul de performanță și sistemul nostru exclusiv de stabilire și urmărire a obiectivelor, vă puteți concentra timpul și energia asupra priorităților de top, care duc la realizarea obiectivelor dvs. personale și de afaceri. Deveniți câștigător. Stabiliți și înregistrați-vă obiectivele astăzi.

MENTAL

Pastrează-ți condiția fizică și spirituală bună

ÎN CURÂND

Oamenii sunt de cele mai multe ori inconștienți și neștiutori de beneficiile terapeutice ale mușchilor și, prin administrarea nechibzuită de medicamente, conduc boala în interior. La orice vârstă, în cazul oricărei leziuni sau boli, este posibil să ne recăpătăm sănătatea apelând la un kinetoterapeut. Cum, cu cât de mult efort, în ce secvență, ținând cont de bolile însoțitoare, este decis de un medic instruit în metoda Bubnovsky de tratament - doctor în medicină - Serghei Bubnovsky

Webinar gratuit 
4 Noiembrie 2022 de la 10:00 - 12:00

După cum probabil știi deja dorința mea de a îi servi pe alții vine din credință, dar credința nu este un ingredient absolut necesar pentru ai ajuta pe alții.     

Cum să-ți creezi un plan de dezvoltare personală

 

De asemenea, Mihail Manole, va răspunde la întrebări în direct în timpul evenimentului!

Planul tău pentru dezvoltarea personală care funcționează cu adevărat.

Rezervă-ți timp pentru a crește

Vom dezvolta un
plan de creștere împreună

Aplicați ceea ce ați învățat

Au fost două lucruri care pentru mine au avut multe de spus despre omul de afaceri Mihail Manole și anume: 

1.Achiziționase un echipament audio performant prin care toți puteam asculta ceea ce ghidul ne vorbea fiindcă era foarte interesat ca pelerinii să acumuleze cât mai multe cunoștințe despre Israel. Am ajuns seara să fim cazați la un hotel foarte elegant și evident scump. 

2. L-am întrebat cum de ne-a dus acolo, deoarece mi se părea destul de scump iar răspunsul lui a fost: Eu n-am fost niciodată la hotelul pe care mi l-au recomandat ei și mai bine am ales hotelul pe care l-am știut eu, fiindcă vreau ca cei ce vin cu mine să se bucure de sejurul care l-au plătit. «Mi-am dat seama că pentru Mihail contează banii dar nu mai mult decât caracterul»"

IOAN BALOI

Cum poți avea o creștere sănătoasă și venituri mai mari ?

Iată adevărul: Dacă nu investim în noi înșine mai întâi, nimeni altcineva nu o va face. 

Dezvoltarea personală nu se întâmplă din întâmplare. Nu este un proces automat. Dacă doriți să garantați creșterea, atunci aveți nevoie de un plan - ceva strategic, specific și programat.

Beneficiile unui MasterMind cu Meșterul Manole sunt:

 • Mărirea nivelului de experienţă şi încredere;
 • Acces dezvoltarea abilităţilor personale şi profesionale;
 • Obţinerea unui progres real personală şi profesională;
 • Cărți de lucru și evaluări ale cursului;
 • Accesul imediat la un grup de suport reciproc;
 • Un sentiment de apartenenţă la o cauză comună - mai sunt şi alţii la fel!

Descarcă eBook-ul gratuit cele 5 secrete ale unei afaceri clare ca la carte de la Meșterul Manole

Când începi să înțelegi punctele tari și punctele slabe, și cele 5 secrete ale unei afaceri clare ca la carte începi să înțelegi cum să adăugi valoare altor oameni – să influențezi pentru a încuraja cooperarea de bunăvoie pentru a atinge un obiectiv ”(Dale Carnegie) – poți începe să construiești o echipă fantastică.”

De îndată ce te înscrii pentru a primi resurse gratuite de la mine, mă voi asigura că primești foarte multă valoare și susținere înspre îndeplinirea visurilor tale.

P.S. Nu vom da niciodată informațiile tale. Le vom folosi doar pentru a-ți trimite conținut și resurse grozave, dacă ești de acord cu asta.

"Mihail Manole"

Formular de înscriere Israel - 10 Decembrie 2023