Bine ați venit pe blog

Fiți la curent cu cele mai recente știri și actualizări

March 3, 2023

Dragii noștri pasionați de călătorii și experiențe de neuitat,

Așa cum știți deja, agenția 𝐎𝐱𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚 𝐓𝐨𝐮𝐫𝐢𝐬𝐦 promovează un turism de calitate și este întotdeauna aproape de clienții săi!

🔴 Valorile noastre vă iau în calcul pe voi - clienții noștri - de aceea urmărim să oferim servicii de calitate, să fim transparenți, corecți și profesioniști.

🔴 Încercăm să venim în întâmpinarea dorințelor și nevoilor voastre în călătoriile organizate și ne străduim să avem un impact global, local și individual.

🔴 În aceste sens dorim cu bucurie să vă aducem la cunoștință faptul că agenția Oxentia Tourism a obținut din partea Ministerului Antreprenoriatului și Turismului din România, Licența de Turism de tip Tur-Operator!

Vă așteptăm cu cei dragi, familie sau prieteni să plecați în vacanță alături de Oxentia Tourism – totul pentru ca voi să vă bucurați de viață!

Rata de satisfacție

99%

Siguranța turistului

100%

Parteneriate strategice cu turoperatori de încredere

100%

Despre autor

Mihail Manole

Oxentia pentru unii poate sună ciudat, pentru alții complicat – pentru mine și pentru noi toți, Oxentia Tourism este locul de unde pornești în călătorie și unde ne dorim să revii întotdeauna cu plăcere!
- Un pelerin care a descoperit frumusețea călătoriilor de bun gust!

Lăsați un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Descarcă eBook-ul GRATUIT - "Călător în Țara Sfântă" -

Există o singură Țară Sfântă. De sute de ani, oamenii continuă să se adune în Israel pentru a vizita locurile sfinte. Oamenii vor să meargă pe unde a mers Isus. Este adesea numită cea mai veche destinație turistică de pe pământ. În Israel puteți experimenta Marea Mediterană, deșertul, munții, văile verzi, lacurile, râurile, orașele și localitățile de toate dimensiunile. Vă puteți bucura de destinații unice, cum ar fi Marea Moartă și Orașul Vechi din Ierusalim.