Protecția datelor cu caracter personal

S.C. OXENTIA MANAGEMENT S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. NOU: oxentiatourism.com respectă politica generală de protecție a datelor GDPR conform normelor europene:

Ce date prelucrăm?
În vederea livrării bunurilor și serviciilor comandate, confirmării Comenzii, informării dumneavoastră privind stadiul Comenzii, oferirii de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluării bunurilor și serviciilor oferite, precum și a exercitării unor activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a Clienților, activități administrative și de media, sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa de IP, număr de telefon, parola acces cont site. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

Care este scopul și temeiul juridic al prelucrării?
Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dumneavoastră sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează. Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului dumneavoastră în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor).

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastră, cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanții suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerințele prevăzute în Regulament și să asigure protecția drepturilor dumneavoastră, Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

  1. Servicii SMTP (comunicare email) - adresa de e-mail;
  2. Servicii newsletter - adresa de e-mail
  3. Servicii de facturare - nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
  4. Servicii de curierat/poștă - nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
  5. Servicii de trimite SMS - numărul de telefon;
  6. Servicii de comentarii - nume, prenume, e-mail;
  7. Servicii de contabilitate - nume, prenume, adresă, CNP;
  8. Servicii juridice - nume, prenume, adresă, CUI;

Vă garantăm securitatea și confidențialitatea datelor furnizate și ne angajăm să nu le transmitem către terți în afara procesului comercial și statistic și să nu încurajăm spam-ul.

Aceste informații vor fi folosite de către S.C. OXENTIA MANAGEMENT S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, numai dacă în prealabil s-a oferit acordul clientului. Conform Legii Nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și a Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. OXENTIA MANAGEMENT S.R.L. își asumă obligația de a administra în condiții de siguranță si doar pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau despre o altă persoană. Prevederile Legii 677/2001 vă oferă dreptul de acces sau de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea acestora. Pe site-ul oxentiatourism.com vă asigurăm confidențialitatea datelor dumneavoastră prin introducerea unei parole la înregistrarea și autentificarea pe site. Informațiile de orice fel (comentarii, întrebări, sugestii, etc) trimise vor fi folosite ținând cont de dreptul la confidențialitate.

 Abonează-te la newsletter și fi primul care află ultimele noastre noutăți și oferte


Și pentru că oamenii care sunt informați sunt oameni
puternici, ne-am gândit și la tine. De ce să nu fii și tu la fel?
În speranța că și anul acesta vei alege să călătorești 
cu Oxentia Tourism

P.S. Informațiile tale sunt în deplină siguranță. Le vom folosi doar pentru a-ți trimite conținut și resurse grozave, dacă ești de acord cu aceasta.